Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ARVOT JA TOIMINTATAVAT

Noudatamme toiminnassamme eettisiä ja moraalisia periaatteita.

  • Toimimme paljon vaikeasti sairaiden kanssa ja edellytämme että täytämme odotukset laadukkaasta toiminnasta jossa ensitapaamisestasi lähtien hoidamme asiasi hyvin. Hoidon suunnittelu lähtee kokonaisvaltaisesti emmekä lokeroi ketään aiemman sairaushistorian perusteella.

 

Olemme perusteellisia.

  • Monet potilaistamme ovat kärsineet kauan ja asioita on paljon. Ensikäynnille varataan aina 90min aikaa, jotta asiakkaan koko tarina tulee kuulluksi ja ymmärretyksi - emme oleta asioita. Lähtökohtaisesti hoidamme sinua kunnes olet parempi tai parantunut hankalissakin tilanteissa.

 

Ihmiskeho on monimutkainen kokonaisuus.

  • Kehossa on monia kokonaisuuksia jotka voivat häiriintyä etenkin pitkään jatkuneessa sairaudessa. Me etsimme ja testasimme yhteistyölaboratorioita Euroopassa selvittääksemme mistä on hyötyä ja minne kehitys on menossa. Näin saamme luotettavaa tietoa diagnoosin tueksi. Suunnittelemme hoidon jolla saamme ihmisen kohti terveyttä, askel kerrallaan.

 

Toimimme moniammatillisesti.

  • Moniammatillisuuden hyödyt tulevat esille etenkin pitään jatkuneiden vaikeasti hoidettavien sairauksien kanssa. Jaamme hoidon eri vaiheet jotta saamme myös kustannustehokkaan hoidon. Vastaanottajamme ovat omien alojensa huippuammattilaisia ja tyypillisesti toimivat myös kouluttajina.

 

Jatkuvan kehityksen malli.

  • Kehitämme jatkuvasti hoitomallejamme . Tämän seurauksena olemme kysyttyjä myös kouluttajina, luennoimme pääasiassa Euroopassa mutta olemme aloittaneet myös omat kotimaiset koulutukset (ammattilaislle). Toimimme myös tutkimusyhteistyössä yliopiston kanssa hoidon ja diagnostiikan saralla.

 

 

 

TERAPIA-ALUEITA: 

Allergiat ja ruokayliherkkyydet

Borrelioosi ja infektiot

CFS - Krooninen väsymysoireyhtymä

Hormonijärjestelmien ongelmat

Kivut + vaikeammat syy-yhteydet

Ravintoterapia

Uupumus ja väsymys, energiantuotanto

Vatsan ja suoliston Ongelmat