Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tri Pol de Saedeleer luennoi urheilulääketieteestä 21.10

Lisätty 05.09.2016

Saimme Suomeen taitavan ja pidetyn puhujan. Pol käy läpi urheilijan eri ongelma-alueita ja mitä niille voi tehdä - esitys on konkreettinen ja suunnattu ammattilaiselle. Konseptit toimivat osin kroonisesti sairaille myös. Linkin takaa tarkemmat tiedot + esimerkkislidet. Mukaan mahtuu vielä: laita viestiä info@astris.fi  

Science-based Optimization of Health and Performance in Athletes

 

21.10.2016 klo 13.00 -16.00

Business Meeting Park, Forum

 

Pro Workshop:

Lääkärikeskus Astris järjestää workshopin yhdessä Tri Pol de Saedeleerin kanssa. Workshopin tavoitteena on oppia urheilevan ihmisen fysiologisista reaktioista ja suorituskyvystä sekä vähentää vammoja ja sairastumisriskiä. Käsittelemme miten tasapainottaa tai korjata elimistön mekanismeja tieteellisesti perustelluilla tavoilla. Hoitoperiaatteet ovat sovellettavissa myös sairaisiin tai sairauksista toipuviin sillä vastaavia häiriöitä esiintyi kaikilla ihmisillä. Esityksen on englanniksi.

 

Kuka?

Pol de Saedeleer (luento englanniksi)
Farmakologian tohtori, Ravitsemus- ja fytoterapian maisteri

Pol De Saedeleer on yksi parhaista näkemistämme kansainvälisistä puhujista alallaan. Työssään hän kehittää ja tutkii lääke- ja ravintoaineiden biologisia kuljetusmekanismeja ja vaikuttavuutta sekä toimii yhdessä lääkäreiden kanssa kansainvälisesti. Hänen esitelmänsä nojaavat vahvasti tutkimusdataan, joka on purettu kuulijalle selkeään ja ymmärrettävään muotoon. Pol on myös ultramatkojen juoksija ja hän toimii keskieurooppalaisten ammattiurheilijoiden kanssa.

 

Kenelle?

Ammattilaisille

 

Koulutuksen sisältö:

1.Diet

2.Sleep

3.Oxidative stress

4.Adrenal balance

5.Inflammation

6.Detoxification

7.Essential Minerals

8.Thyroidal Activity

9.Immunity

 

 

Tavoitteet:

Urheilijoiden ja aktiiviliikkujien käsittely asiakkaana tai potilaana. Elimistön häiriötilojen tunnistaminen ja korjaaminen.

 

Hinta 155€ alv. 0% sis. tarjoilut ja esityksen myös kirjallisesti (tuhti paketti)

 

Ilmoittautuminen:

info@astris.fi

 

Esimerkkislidet joista voi vähän päätellä minkä tyyppinen esitys on (sivuja on pari sataa):